Actualitate, Stirea Zilei

CUGIR: A furat o maşină după o noapte de beţie, a condus fără permis şi a produs un accident

Un cugirean este „omul săptămânii” în Alba. Asta după ce a reuşit în decurs de câteva minute să fure o maşină, să o cunducă în stare de ebrietate fără a avea permis, să producă un accident rutier iar cireaşa de pe tort a fost că tot el a fost cel nemulţumit provocând un scandal monstru la Spitalul din Cugir..

Totul s-a întâmplat după o noapte de beţie, 15/16 apriilie. Dimineaţa Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Victoriei din oraş s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în noaptea de 15/16.04.2015, în jurul orelor 02,00, P.D., de 46 de ani, din Cugir, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu un concetăţean, i-a luat cheile autoturismului şi, fără a poseda permis de conducere, l-a condus prin Cugir, iar pe strada Victoriei a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Cugir.

P.D. a fost condus de un echipaj mixt, format din poliţist şi jandarm, la spitalul din Cugir, pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat să se supună recoltării şi a avut un comportament agresiv faţă de personalul medical, motiv pentru care a fost necesară intervenţia forţelor de ordine care l-au imobilizat şi condus la sediul Poliţiei Orașului Cugir, pentru continuarea cercetărilor.

Faţă de P.D. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi refuz de a se supune recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 17 aprilie a.c., să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru luarea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...