Actualitate

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii, 1 Mai, polițiștii din Alba vor fi din nou la datorie

În perioada 29 aprilie – 02 mai 2022, aproximativ 200 de poliţiştii din judeţul Alba vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de deplină ordine şi siguranţă publică a manifestărilor specifice organizate în contextul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muncii, 1 Mai.

Poliţiştii din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, vor folosi, zilnic, în medie, 100 de autospeciale și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor negative şi menţinerea climatului de siguranţă publică.

Va fi asigurată prezenţa activă în locurile unde sunt planificate a se desfăşura manifestări publice dar şi în zonele turistice ale judeţului.

Totodată, poliţiştii Serviciului Transporturi vor intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători, în scopul prevenirii oricărui incident care ar putea afecta siguranța călătorilor.

Pe căile de acces din zona de desfăşurare a evenimentelor publice ce vor avea loc în această perioadă, în judeţul Alba, precum şi pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, va fi asigurată prezenţa activă a poliţiştilor rutieri, pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal şi pentru restricţionarea ori devierea circulaţiei dacă situaţia o va impune;

Pentru combaterea excesului de viteză şi prevenirea accidentelor rutiere, zilnic, vor fi folosite, la capacitate maximă, 11 aparate radar.

Este posibil ca în orele care urmează traficul rutier să se intensifice, ca urmare a faptului că cetățenii se vor îndrepta spre destinații turistice, prin urmare recomandăm conducătorilor auto să se intereseze despre traseul pe care urmează să se deplaseze. Informații, în timp real, pot fi găsite pe pagina de internet a Poliției Române, la secțiunea Infotrafic.

Recomandăm cetățenilor să respecte normele de conduită socială, să nu se implice în conflicte, să-și supravegheze, atent, copiii și să își protejeze bunurile personale.

Conducătorilor auto le recomandăm să circule prudent și să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.

Vă dorim un sfârșit de săptămână lipsit de incidente negative!

The post Cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii, 1 Mai, polițiștii din Alba vor fi din nou la datorie appeared first on albapesurse.

În perioada 29 aprilie – 02 mai 2022, aproximativ 200 de poliţiştii din judeţul Alba vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de deplină ordine şi siguranţă publică a manifestărilor specifice organizate în contextul…
The post Cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii, 1 Mai, polițiștii din Alba vor fi din nou la datorie appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 aprilie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...