Actualitate, Sport, Stirea Zilei, Stiri

CSU Alba Iulia, victorie mare împotriva vicecampioanei

CSU Alba Iulia a reuşit o victorie de moral împotriva vicecampioane. Miercuri, 22 octombrie, albaiuliencele s-au impus cu scorul de 71-68 (24-17, 14-16, 20-14, 13-21) în faţa celor de la ICIM Arad. Partida a contat pentru etapa a VI-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

5 victorii şi o înfrângere au înregistrat jucătoarele antrenate de Miroslav Popov şi George Lăncrănjan.

Cea mai eficientă jucătoare a meciului a fost albaiulianca Alexandra Uiuiu, aceasta reuşind 18 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive şi o intercepţie (coeficient de eficienţă de 20 de unităţi).

Statistică CSU Alba Iulia: Alexandra Uiuiu – 18 puncte, 4 recuperări şi 3 pase decisive, Wumi Agunbiade – 13 puncte şi 6 recuperări, L’Oreal Price – 11 puncte, 6 recuperări şi 7 pase decisive, Valencia McFarland – 11 puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive, Jessica Kuster – 9 puncte, 7 recuperări şi o pasă decisivă, Milica Deura – 5 puncte şi o pasă decisivă, Larisa Toma – 4 puncte şi 6 recuperări şi Marta Fodor – o recuperare.

După meci, Alexandra Uiuiu, extremă a CSU Alba Iulia, a declarat: „A fost un meci foarte greu şi solicitant, însă mă bucur foarte mult că am reuşit în sfârşit să ne demonstrăm valoarea, nu am mai fost atât de timorate şi ne-am impus în faţa unei adversare agresive şi extrem de valoroase. Sper să continuăm să jucăm la fel de bine şi cu încredere partidele care urmează”.

La rândul său Miroslav Popov a precizat: „Sunt mulţumit că am reuşit să facem ceea ce ne-am propus astăzi împotriva Aradului, pentru că le-am studiat extrem de mult jocul şi am fost pregătiţi pentru acest meci, chiar dacă în continuare se vede lipsa de experienţă, care duce la multe mingi pierdute şi greşeli neobişnuite în atac. Am practicat un joc bun, chiar dacă au fost momente lipsite de luciditate, însă am reuşit în apărare să schimbăm apărarea zonă cu om la om, lucru care adversarelor le-a pus multe probleme. Îmi felicit jucătoarele pentru că au dat dovadă de caracter şi voinţă şi au făcut tot posibilul să nu piardă pe propriul teren. Este o mare, mare victorie pentru noi”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...