TEATRU ALBA
Sport

CSU Alba Iulia victorie fără emoții în fața echipei Phoenix Galați

csu-alba-iulia1

Victorie clară în ultima reprezentație în fața propriilor suporteri pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a învins, scor 96-48 (22-13, 28-10, 19-15, 27-10) pe Phoenix Galați, într-o partidă care a contat pentru etapa a XII-a a campionatului național de baschet feminin, Divizia A.
Meciul a fost unul la discreția gazdelor, care au dominat de la un capăt la altul, chiar dacă s-a putut observa o ușoară atmosferă de vacanță în tabăra antrenată de Miroslav Popov. Antrenorul sârb și-a permis inclusiv să încerce unele formul de joc și scheme noi, iar pe parcurs a introdus în teren toate sportivele aflate în lot, inclusiv cele două junioare, Mihaela Gherman și Sica Cuzic, care au izbutit să și marcheze. CSU Alba Iulia a reușit să căștige de altfel toate cele patru sferturi și să își creeze până la final un avantaj dublu pe tabelă, scorul fiind de 96-48.
În urma acestei victorii, echipa universitară își trece în cont cel de-al 11-lea succes din 12 partide disputate și își consilidează poziția secundă în clasament. În ultima dispută din an, care încheie și turul de campionat, CSU va întâlni în deplasare pe Universitatea Cluj-Napoca.

Statistici CSU Alba Iulia: Chastity Reed – 16 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive, Sasa Cadjo – 16 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Khadijah Whittington – 13 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, Breanna Salley – 9 puncte, 3 recuperăi și 5 pase decisive, Alexandra Uiuiu – 9 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, Tiffany Brown – 7 puncte și 6 pase decisive, Ildiko Nagy – 6 puncte, 2 recuperăi și o pasă decisivă, Mihaela Gherman – 5 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, Annemarie Părău – 5 puncte, o recuperare și 3 pase decisive, Larisa Toma – 4 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, Jovana Vukoje – 4 puncte, o recuperare și 4 pase decisive și Sica Cuzic – 2 puncte și 2 recuperări.

Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia: “A fost un meci mai ușor, împotriva unui adversar mai slab decât noi, dar trebuie să jucăm toate meciurile, împotriva tuturor. Am avut șansa să introduc toate jucătoarele în teren și sunt mulțumit de modul în care am jucat, au mai fost unele mici greșeli, însă este de înțeles, este sfârșitul turului, fetele sunt cu gândul la vacanță. Era foarte important să câștigăm fără probleme și asta s-a și întâmplat. Așteptăm și ultimul meci din an, de la Cluj-Napoca, iar apoi binemeritata vacanță”.

Distribuie Acum

15 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...