Sport

CSU Alba Iulia repeteţie reuşită înainte de meciul cu CSM Tîrgovişte

Trei din trei în campionat pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a înregistrat cea de-a treia victorie din tot atâtea partide disputate din Liga Națională de baschet feminin, după ce a învins în deplasare, miercuri după-amiază, scor 86-46 (20-11, 20-9, 20-14, 26-12), pe Universitatea Cluj-Napoca. Echipa condusă de pe bancă de Miroslav Popov și George Lăncrănjan nu a avut probleme niciun moment în cele 40 de minute de joc, reușind să câștige cu lejeritate toate cele patru sferturi, cei doi tehnicieni introducând în joc absolut toate jucătoarele valide.
Știind că partida poate fi și o bună pregătire pentru derby-ul din etapa viitoare cu CSM Târgoviște, de sâmbătă de la ora 18:00, sportivele universitare au început în forță partida și au jucat la un nivel ridicat, preluând rapid conducerea pe tabelă, după primul sfert diferența fiind de 9 puncte, pentru ca la pauza mare CSU să intre cu un avantaj de 20 de puncte. La revenirea de la cabine nimic nu s-a schimbat, iar jocul a decurs de aceiași manieră, chiar dacă în teren pentru trupa lui Popov au intrat jucătoarele care nu au prins prea multe minute în acest debut de sezon. Universitarele și-au adjudecat clar și ultimele două sferturi, astfel încât victoria a fost în final concludentă, 86-46.
Cea mai eficientă jucătoare a partidei a fost L’Oreal Price, de la CSU Alba Iulia, care a marcat 19 puncte, la care a adăugat 5 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții pentru un coeficient de eficiență de 28 de unități. De remarcat, de asemenea, că jucătoarele Wumi Agunbiade și Jessica Kuster și-au trecut din nou în cont câte un double-double, înscriind fiecare câte 14 puncte și recuperând mingea de 12, respectiv 11 ori.
Statistică CSU Alba Iulia: L’Oreal Price – 19 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Wumi Agunbiade – 14 puncte, 12 recuperări și o pasă decisivă, Jessica Kuster – 14 puncte, 11 recuperări și o pasă decisivă, Alexandra Uiuiu – 10 puncte, o recuperare și 2 pase decisive, Milica Deura – 9 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Larisa Toma – 8 puncte și 2 recuperări, Dora Ardelean – 6 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, Marta Fodor – 6 puncte și 2 recuperări și Valencia McFarland – 2 recuperări și 5 pase decisive.
Declarație Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia: „A fost o victorie destul de lejeră, în urma unui joc în care am exersat unele lucruri, apărarea zonă, pressing, am reușit să le interceptăm multe mingi, sunt mulțumit de prestația jucătoarelor mele, dar mai este loc de multe îmbunătățiri în jocul nostru, iar pentru asta trebuie să continuăm munca serioasă. Ne lipsește mult Elisabeth Pavel în continuare, cu rolul ei important sub coș, chiar și în aceste meciuri mai ușoare, dar vom vedea ce se va întâmpla în meciurile cu echipele puternice, cum ne vom descurca fără ea, până când va reveni.”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 octombrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...