Actualitate, Sport, Stiri

ASTĂZI. CSU luptă la Sf. Gheorghe pentru medalia de bronz a Campionatului Naţional de baschet feminin

02.Baschetbalistele din Alba Iulia au şansa medaliei de bronz la Sf. Gheorghe după victoria din primul meci al Finalei Mici.

Finala Mică a Campionatului Naţional de Baschet Feminin se desfăşoară după sistemul cel mai bun din 3 meciuri.

Sâmbătă la Alba Iulia, CSU s-a impus cu scorul de 91-61 (28-14, 19-20, 21-15, 23-12) în faţa celor din Sf. Gheorghe.

Al doilea meci are loc marţi, 29 aprilie 2014, ora 19.00, în Sala „Katy Szabo” din Sf. Gheorghe.

Marcatoarele echipei CSU Alba Iulia din primul meci al Finalei Mici:
Chastity Reed – 25 de puncte
Sasa Cadjo – 20 de puncte
Breanna Salley – 16 puncte
Marina Mandic – 8 puncte
Annemarie Părău – 7 puncte
Larisa Toma – 6 puncte
Tiffany Brown – 6 puncte
Alexandra Uiuiu – 3 puncte
Ildiko Nagy – 2 puncte.

Meciul de la Alba Iulia a fost dublat de o acţiune caritabilă, cei 300 de spectatori, jucătoarele şi staff-ul echipei aducând jucării pentru copiii de la Centrul „Riţa Gărgăriţa” din Bărăbanţ. De asemenea, galeria Gruppo Arnsberg a strâns într-o cutie şi bani de la spectatori, pe care conducerea CSU i-a oferit la finalul întâlnirii, alături de pachete cu dulciuri, copiilor cu care soarta a fost mai puţin îngăduitoare.

În aşteptarea celui de al doilea meci al Finalei Mici, Miroslav Popov, antrenorul celor de la CSU Alba Iulia, a declarat: „Am avut nevoie de victoria aceasta, deoarece după cele întâmplate în semifinala cu Târgovişte toată lume era frustrată, nervoasă, deoarece puteam câştiga aici şi să ne schimbăm viitorul în bine, dar nu s-a întâmplat. Trebuie acum să luptăm pentru locul trei şi mă bucur că am câştigat în meciul întâi, am profitat şi de faptul că ele au avut unele probleme de lot, dar am avut o formă bună astăzi. Sper că vom câştiga şi acolo, pentru a termina disputa 2-0, dar dacă nu revenim acasă şi vom cuceri medalia de bronz cu siguranţă. Acţiunea caritabilă a fost fantastică, m-a bucurat mult. Cred că lumea trebuie să fie mult mai bună cu copiii şi am văzut acest lucru aici, oameni cărora le-a făcut plăcere să facă o bucurie unor copii inocenţi. Felicit pe toată lumea pentru organizarea acestei acţiuni, iar eu sunt bucuros că am fost aici în aceste momente şi am luat parte la acest eveniment impresionant”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...