Actualitate

CSU Alba Iulia: Locuitorii din Alba Iulia, invitați la baschet

tdsc_0230Echipa CSU Alba Iulia a luat parte duminică la o acțiune de promovare prin oraș a primelor partide din acest sezon, din primul tur al Cupei României, cu Phoenix Galați, care vor avea loc în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” miercuri, 25 septembrie, de la ora 18:00, manșa tur, respectiv joi, 26 septembrie, de la aceași oră, manșa retur.

Sportivele, alături de cei doi antrenori și președintele Consiliului de Administrație al clubului au împărțit pliante și au invitat la cele două dispute locuitorii orașului care s-au aflat la acel moment în Cetatea Alba Carolina, în zona Catedralei Încoronării, în Piața Cetății și în șanțurile Cetății.

Astfel de acțiuni de promovare a meciurilor de pe teren propriu, organizate de clubul universitar, vor continua în prioada următoare, atât în diferite zone din Alba Iulia, cât și în mai multe unități de învățământ din oraș.

Reamintim faptul că anul acesta lotul pregătit de antrenorii Miroslav Popov și George Lăncrănjan este alcătuit din: AnneMarie Părău, Tiffany Brown, Sasa Cadjo, Jovana Vukoje, Breanna Salley, Alexandra Uiuiu, Chastity Reed, Ildiko Nagy, Khadijah Whittington, Larisa Toma, Andreea Beldian, Mihaela Gherman și Sica Cuzic.

CSU Alba Iulia debuteză în sezonul competițional 2013/2014, miercuri, de la ora 18:00, cu o partidă din primul tur al Cupei României la baschet feminin, împotriva nou-promovatei Phoenix Galați.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...