Actualitate, Sport, Stiri

CSU Alba Iulia, două meciuri, două victorii în Liga Europei Centrale la baschet feminin

Jucând pe teren propriu, CSU Alba Iulia s-a impus cu scorul de 95-52 (23-10, 31-8, 14-17, 27-17) în faţa formaţiei slovace Rucon Spisska Nova Ves, într-o partidă care a făcut parte din prima etapă a Ligii Europei Centrale la baschet feminin.

Sportivele pregătite de Miroslav Popov au dominat de la un capăt la altul partida: începând în forţă, albaiuliencele aveau la jumătatea meciului o diferenţă considerabilă: 54-18. Folosind şi junioarele, CSU a pierdut sfertul al treilea, dar l-a câştigat pe cel de-al patrulea.

Următorul meci al CSU în Liga Europei Centrale va avea loc în data de 26 noiembrie, tot pe teren propriu, contra celor de la CEZ Basketball Nymburk, Cehia.

Cea mai eficientă sportivă a meciului a fost Jessica Kuster, de la CSU, care a reuşit 24 de puncte, 11 recuperări, 4 pase decisive şi 2 intercepţii pentru un coeficient de eficienţă de 33 de unităţi.

Statistică CSU Alba Iulia:

Jessica Kuster – 24 de puncte, 11 recuperări şi 4 pase decisive
Wumi Agunbiade – 20 de puncte, 8 recuperări şi o pasă decisivă
Milica Deura – 11 puncte, o recuperare şi 5 pase decisive
Valencia McFarland – 8 puncte şi 8 pase decisive
L’Oreal Price – 8 puncte, o recuperare şi 5 recuperări
Larisa Toma – 8 puncte, 3 recuperări şi o pasă decisivă
Marta Fodor – 6 puncte, 2 recuperări şi 3 pase decisive
Dora Ardelean – 5 puncte şi 5 recuperări
Alexandra Uiuiu – 4 puncte şi 2 recuperări
Andreea Beldian – un punct şi o recuperare
Mihaela Gherman – o recuperare şi 4 pase decisive.

După meci, antrenorul albaiuliencelor Miroslav Popov, a declarat: „Ne aşteptam la un meci mai dificil, dar am întâlnit o echipă mult sub nivelul nostru valoric, iar diferenţa a fost rapid de peste 30 de puncte. Văzând cum decurge jocul, am decis să introduc în teren toate jucătoarele disponibile, să ofer minute celor care au intrat mai puţin în meciurile precedente, sper că le-a prins bine şi vor continua să crească în valoare. Sper să câştigăm şi în Slovacia fără mari probleme, pentru a lua toate punctele din disputele cu, spun eu cea mai slabă echipă din grupă”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 noiembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...