Actualitate

CSU Alba Iulia a pierdut partida cu ICIM Arad

tdsc_0128CSU Alba Iulia a pierdut pe teren propriu, scor 64-67 (8-20, 17-16, 16-16, 23-15), cu ICIM Arad, într-o partidă care a contat pentru etapa a III-a a Campionatului național de baschet feminin, Divizia A.

Partida a fost una ușor dominată de campioana en-titre din Arad, care a făcut diferența încă din primul sfert, când a luat un avans de 12 puncte, care s-a dovedit a fi imposibil de întors de către gazde.

CSU a jucat mai bine în cea de-a doua repriză, apropiindu-se în câteva rânduri de adversar, pe final chiar la un singur punct, însă a ratat extrem de mult și a pierdut în final la o diferență de 3 puncte.

A fost primul insucces din sezon pentru echipa urniversitară, care are în acest moment două victorii și o înfrângere în urma primelor trei etape din campionat.

De cealaltă parte, ICIM Arad își păstrează parcursul perfect din acest debut de sezon, având trei succese din tot atâtea partide disputate.

În partida disputată în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia punctele trupei antrenate de Miroslav Popov au fost marcate de: Chastity Reed – 12 puncte, Sasa Cadjo – 11 puncte, Tiffany Brown – 11 puncte, Annemarie Părău – 10 puncte, Larisa Toma – 6 puncte, Breanna Salley – 5 puncte, Khadijah Whittington – 5 puncte, Ildiko Nagy – 2 puncte și Alexandra Uiuiu – 2 puncte.

Următoarea partidă pentru CSU Alba Iulia are loc în deplasare, miercuri, 23 octombrie 2013, cu Rapid București.

Am început partida foarte slab, atât în apărare, cât și în atac, iar adversarele au început foarte repede să alerge, să profite de slabiciunile noastre și să ia avans bun pe tabelă.

Noi am ratat câteva aruncări ușoare, cred că ne-am temut de ICIM la începutul meciului și ne-am revenit doar în sfertul trei, prea târziu însă.

Am arătat însă teamă din nou în momentele cheie, când ne-am apropiat pe tabelă, însă am greșit și diferența a crescut.

Este clar că Aradul a jucat mai bine astăzi, însă campionatul nu este încheiat, nu cred că sunt cu mult mai bune decât noi, iar cu multă muncă și seriozitate le vom putea învinge pe viitor.”, a declarat Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...