Actualitate

CSU Alba Iulia a învins pe Phoenix Galați cu 84-58

tdsc_0058Victorie fără probleme la debut de sezon pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a învins în manșa tur a optimilor de finală ale Cupei României la baschet feminin, pe Phoenix Galați, cu scorul de 84-58 (28-14, 21-11, 22-10, 13-23) și are șanse mari de calificare mai departe în competiție. Sportivele antrenate de Miroslav Popov au controlat partida aproape în întregime, câștigând categoric trei din cele patru sferturi.

În ultima pătrime, dată fiind diferența mare de pe tabelă, tehnicianul sârb a decis să introducă în teren și junioarele Sica Cuzic și Mihaela Gherman, aflate la debut pentru CSU.

Cea mai eficientă jucătoare a partidei a fost Chastity Reed, de la CSU Alba Iulia, care a reușit 16 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă, pentru un coeficient de eficiență de 24 de unități.

În urma acestei victorii, CSU Alba Iulia este cu un pas în sferturile de finală a Cupei României, având atuul că dispută și manșa retur tot în Sala Universității ”1 Decembrie 1918”.

Dacă va reuși să se califice în turul următor al competiției, echipa universitară va întâlni în sferturile de finală pe ICIM Arad, trupă care beneficiază de primul tur liber.

Statistică meci:

CSU Alba Iulia: Chastity Reed – 16 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă, Annemarie Părău – 11 puncte, o recuperare și 3 pase decisive, Tiffany Brown – 10 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive, Alexandra Uiuiu – 10 puncte și 3 pase decisive, Breanna Salley – 10 puncte, Sasa Cadjo – 7 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, Ildiko Nagy – 6 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă, Jovana Vukoje – 6 puncte și 2 recuperări, Khadijah Whittington – 4 puncte și 3 pase decisive, Larisa Toma – 2 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Mihaela Gherman – 2 puncte și 2 recuperări și Sica Cuzic – o recuperare.

CS Phoenix Galați: Cherise Daniel – 21 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, Eearnasia Williams – 13 puncte și 8 recuperări, Beatrice Alaiba – 4 puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă, Romina Filip – 4 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, Bianca Fota – 4 puncte, Florentina Ardeleanu – 3 puncte și o recuperare, Andra Ionescu – 2 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Andreea Șoptică – 2 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, Denisa Fota – 2 puncte, Mihaela Hurduc – un punct,

Cred că echipa a fost foarte relaxată, am fost odihnite, chiar dacă am avut multe antrenamente grele, am avut și câteva zile libere, care ne-au ajutat.

Am alergat bine, nu ne-am pierdut ritmul nici când adversarele veneau din urmă și am câștigat, sunt mulțumită de acest joc.

Nu trebuie să ne relaxăm, deoarece și mâine va fi un meci greu, însă cred că ne vom califica fără probleme” a dcelarat Chastity Reed, extremă CSU Alba Iulia.

Sunt mulțumit că am reușit victoria în partida de debut, am fost mai puternici decât adversarii, mi-am permis chiar să introduc și jucătoarele mai tinere și cred că acest lucru a fost apreciat de fani.

Sunt mulțumit în mare de jocul prestat, au fost momente când am jucat foarte bine în apărare, bineînțeles că mai este loc de îmbunătățit, însă este doar primul meci din sezon.

Sunt mulțumit de jucătoarele mele și impresionat de publicul venit la sală, le mulțumesc tuturor” a declarat, Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...