Actualitate, Social, Sport

CSU Alba Iulia a învins pe CSM Oradea cu 100-40

tdsc_0128Antrenament cu public pentru CSU Alba Iulia în etapa a V-a a Campionatului Național de baschet feminin, Divizia A. Echipa universitară a învins fără probleme, scor 100-40 (28-16, 31-4, 23-9, 18-11), pe CSM Oradea, în urma unei partide dominate autoritar. Partida a fost la discreția gazdelor, care și-au arătat valoarea net superioară și au reușit să câștige fără probleme, la diferențe clare, toate cele patru sferturi.

Cel mai sever sfert pentru formația vizitatoare a fost cel de-al doilea, care s-a încheiat cu scorul de 31-4 pentru CSU, care a intrat astfel la pauză cu un avans de 39 de puncte.

Până la final diferența pe tabelă nu a făcut decât să crească, iar scorul a indicat 100-40, fiind al doilea meci între cele două combatante, în care CSU reușeste să atingă limita celor 100 de puncte, după ce sezonul precedent a reușit să treacă de orădence pe teren propriu cu 132-40.

Cea mai eficientă jucătoarea a partidei a fost Chastity Reed, de la CSU Alba Iulia, care a reușit 18 puncte, 12 recuperări, 2 pase decisive și 6 intercepții, pentru un coeficient de eficiență de 33 de unități.

Pentru CSU Alba Iulia a fost cel de-al patrulea succes stagional, în cele cinci etape scurse din actualul sezon competițional, singura înfrângere venind în partida cu campioana ICIM Arad.

Statistică CSU Alba Iulia: Chastity Reed – 18 puncte, 12 recuperări și 2 pase decisive, Breanna Salley – 16 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, Sasa Cadjo – 14 puncte și 3 recuperări, Jovana Vukoje – 13 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Larisa Toma – 9 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă, Ildiko Nagy – 9 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă, Alexandra Uiuiu – 9 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, Tiffany Brown – 8 puncte și două recuperări, Annemarie Părău – 4 puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive și Sica Cuzic – 2 recuperări și 3 pase decisive.

A fost un meci câștigat ușor, practic un antrenament cu public, în care am încercat să experimentez mai multe lucruri, să introduc în teren toate jucătoarele vacante și să le păstrez concentrate pentru partidele grele ce vor urma.

Am încercat să odihnesc jucătoarele titulare și să le las să joace pe cele care au intrat în teren mai puțin partidele precedente.

E important că avem și partide mai lejere, în care putem să exersăm anumite lucruri.

Sunt mulțumit că nu avem probleme în a câștiga astfel de meciuri.”, a declarat Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 octombrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...