Actualitate, Sport, Stiri

CSO Cugir a câştigat Cupa Municipiului Vulcan

Cele două echipe de handbal ale clubului cugirean, junioare IV şi V, s-au remarcat la competiţia Cupa municipiului Vulcan. Organizată recent de către administraţia locală şi CS Vulcan, competiţia a adus din nou faţă în faţă echipele de handbal din Cugir, Petroşani şi Vulcan.

La junioare IV, CSO Cugir s-a impus în faţa CSS Petroşani cu scorul de 13-12, iar în faţa CSO Vulcan, cu 10-5. Învingătoare au fost şi junioarele V, care au întâlnit echipa CSO Vulcan pe care au reuşit să o învingă cu scorul de 12 la 8, în retur obţinând un egal (8 la 8).

Ca urmare a acestor scoruri, CSO Cugir a primit Cupa municipiului Vulcan, precum şi titlul de Cea mai disciplinată echipă.

De asemenea, CSO Cugir a obţinut alte titluri obţinute prin două dintre jucătoarele echipei: Karina Roman care a fost desemnată Cea mai tehnică jucătoare şi de Marta Olinovici care a obţinut titlul de golgeter al turneului.

Rezultatele dau încredere celor doi antrenori, prof. Petru Micu şi prof. Ioan Başca, înainte de competiţiile euroregiunilor care vor începe în luna mai.

„Urmează o perioadă de antrenamente, însă este foarte important că cele două echipe au reuşit să se mobilizeze, să comunice bine pe teren şi să aibă încredere în forţele proprii.Avem multe obiective pe care dorim să le atingem în viitor şi sperăm să beneficiem în continuare de sprijinul conducerii CSO Cugir şi al administraţiei locale. Profităm de ocazie şi mulţumim conducerii clubului pentru condiţiile create în vederea participării la turneele care au avut loc”, a declarat prof. Petru Micu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...