Sport, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

CS Unirea Alba Iulia – Noi recorduri și patru medalii, de aur și argint, la Campionatul Național de Marș – Iarna

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut la Campionatul Național de Marș – Iarna, patru medalii, dintre care două de aur și două de argint, iar sportivele Mihaela Acatrinei și Georgiana Jid, au înregistrat recorduri personale.

Rezultatele obținute de sportivele CS Unirea Alba Iulia sunt următoarele

Senioare (proba de 20 de kilometri), antrenor Gabriel Avram:

Mihaela Acatrinei – medalia de aur, pentru prima dată în carieră campioană națională la senioare; cu timpul: 1:35:07 (record personal);

Ana Rodean – medalie de argint; cu timpul 1:35:38.

Tineret (proba de 20 de kilometri), antrenor Gabriel Avram:

Georgiana Jid – medalia de argint; cu timpul 1:56:50 (record personal). În clasamentul senioarelor ocupă locul 7.

Junioare 3 (Under 16 – proba de 3 kilometri), antrenor Mariana Bucerzan:

Pavel Amalia – locul 7, cu timpul 17:05;

Ciucă Cristina – locul 11, cu timpul 18:59.

De asemenea, CS Unirea a obținut locul întâi și la proba pe echipe, datorită timpilor foarte buni obținuți de componentele echipe noastre de senioare: Mihaela Acatrinei, Ana Rodean și Georgiana Jid.

”Mihaela Acatrinei a fost surpriza campionatului, devenind pentru prima dată în carieră campioană națională la senioare. A fost secondată de colega sa, Ana Rodean, care s-a menajat puțin la această competiție având în vedere programul încărcat, cu competiții internaționale, din această primăvară. Peste două săptămâni va concura în Elveția, la Lugano. Trebuie precizat că ambele sportive, locurile 1 și 2 de la senioare, având în vedere rezultatele obținute, vor participa la Campionatele Balcanice de Marș din Ucraina din 14 martie. Astfel, la senioare, România va fi reprezentată doar de sportive de la CS Unirea Alba Iulia”, a spus profesorul Gabriel Avram.

”Cu astfel de rezultate nu putem decât să fim foarte mulțumiți. Sportivele au fructificat la maximum perioada de pregătire din iarnă, iar rezultatele se văd de la prima competiție importantă. Ne bucurăm mult pentru primele două locuri de la senioare, dar și pentru cele două recorduri personale îmbunătățite. Reușim și la acest campionat național să câștigăm aurul la proba pe echipe. Secția de atletism se află pe drumul cel bun, iar acest lucru se datorează, în egală măsură, și antrenorilor”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 februarie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...