Sport

CS Unirea Alba Iulia, din nou pe podium: O medalie de argint și două de bronz la Campionatul Național de Haltere – Juniori II

albaalba

Vîlcu Nicu, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut o medalie de argint și două medalii de bronz la Campionatul Național de Haltere Juniori II – Under 17, desfășurat în perioada 31 august – 2 septembrie, la Arad.

Vîlcu Nicu (cat. 96 de kilograme, 15 ani) a concurat cu cei mai buni sportivi din țară la categoria sa. Acesta a obținut medalie de bronz la proba ”smuls”, argint la proba ”aruncat” și bronz la ”total”.

De asemenea, o figură frumoasă, cu rezultate apropiate de podium, a făcut și sportiva noastră Virginia Mârza (cat. 76 kg, 17 ani), care a obținut 3 locuri 4 (la smuls, aruncat și total) la acest campionat.

”CS Unirea Alba Iulia continuă seria rezultatelor bune și demonstrează că are sportivi și antrenori buni, competitivi, pentru care vorbesc medaliile obținute la cele mai puternice competiții de pe plan național și internațional. Clubul nostru are ușile deschise pentru toți cei care vor și cred că pot ajunge pe primul loc, pentru toți cei care vor să înlocuiască ”nu pot”, ”nu cred”, ”nu știu” cu un simplu, sigur și răspicat <da, voi putea!> Felicit echipa CS Unirea Alba Iulia, pe cei doi sportivi și pe antrenorul secției de haltere Ioan Frățilă” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

La Haltere există două stiluri:

– smuls (constă în ridicarea halterei cu ambele brațe printr-o singură mișcare continuă);

– aruncat (constă în ridicarea halterei până la piept, apoi în înălțarea ei prin întinderea brațelor în sus).

Competiția începe cu stilul ”smuls” la care fiecare concurent are dreptul la trei încercări, iar apoi se trece la ”aruncat” la care din nou fiecare sportiv are dreptul la trei încercări, punctându-se cea mai bună reușită. Câștigător la ”total” este desemnat sportivul care a ridicat cel mai mult însumat la cele două stiluri.

CS Unirea Alba Iulia

The post CS Unirea Alba Iulia, din nou pe podium: O medalie de argint și două de bronz la Campionatul Național de Haltere – Juniori II appeared first on albapesurse.

Vîlcu Nicu, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut o medalie de argint și două medalii de bronz la Campionatul…
The post CS Unirea Alba Iulia, din nou pe podium: O medalie de argint și două de bronz la Campionatul Național de Haltere – Juniori II appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 septembrie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...