Actualitate, Social, Stirea Zilei

Crucea Roșie Română Alba va înființa primul serviciu privat de ambulanță din județ

Cu o experiență considerabilă în acordarea primului ajutor și a intervenției în caz de dezastre, Crucea Roșie Română Filiala Alba face un nou pas prin asigurarea primului serviciu privat de ambulanță din judeţ. Scpul este acela de a avea o asistență medicală competentă pentru cei din jur și pentru binele comunității.

Serviciul privat de ambulanță al Crucii Roșii Filiala Alba, aflat în procedură de evaluare și autorizare, va respecta cele mai înalte standarde impuse de autoritățile în domeniu. Pacienții vor fi deserviți de medici de urgență, asistenți medicali şi ambulanțieri, toți cu o foarte bună pregătire profesională și cu vechime în acest domeniu de activitate.

Colaborarea cu Crucea Roșie Germană, care sprijină cu aparatură și materiale sanitare, dar și cu metode de bune practici, reprezintă un avantaj pentru ei ca furnizori de servicii private, dar și pentru cetățeni, care vor beneficia, astfel de servicii de calitate.

Gama de servicii oferită este una largă, de la consultații la domiciliu, la transportul pacientului la cel mai apropiat spital și până la transportul sanitar asistat și specializat la spitale din afara țării.

Ambulanțele care vor fi folosite sunt într-o stare tehnică excepțională, fiind dotate din punct de vedere medico-sanitar corespunzător, cu aparatură de ultimă generație. Putem interveni cu un număr de patru ambulanțe: 2 ambulanțe – pentru cazurile grave, cu medic, asistent medical şi ambulanţier, precum și cu 2 ambulanțe pentru consultații la domiciliu și pentru transport medical neasistat.

După finalizarea etapei de evaluare și autorizare a serviciului privat de ambulanță al Crucii Roșii, precum și după intrarea în relații contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Alba, cei de la Crucea Roșie vor răspunde prompt și profesionist la solicitările cetățenilor, care vor suna inclusiv la numărul unic de urgență 112.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...