Actualitate, Social, Stiri

Crucea Roşie filiala Alba face un apel pentru sprijinirea românilor afectaţi de inundaţii

Crucea Roșie Română vine încă o dată în sprijinul cetăţenilor afectaţi de dezestre naturale. Crucea Roşie Românăîn parteneriat cu Televiziunea Română a lansat un APEL UMANITAR DE URGENȚĂ pentru a veni în sprijinul celor afectați, prin donații on-line pe www.crucearosie.ro și sms la nr. 8829 (2 Eur/sms).

„Românii au demonstrat de fiecare dată solidaritate față de semenii lor aflați în dificultate. Îi rugăm și acum să răspundă apelului lansat de Crucea Roșie Română și să devină salvatori pentru sinistrații inundațiilor din ultimele zile”, a declarat Silviu Lefter, directorul Crucii Roșii Române.

În data de 31 iulie 2014 Crucea Roşie România a trimis sinistraţilor un transport care conține saci de dormit, cizme de cauciuc, pachete alimentare, precum și pachete igienice către persoanele afectate de inundaţii din județele Argeș, Gorj și Vâlcea. Transportul a fost efectuat cu mijloace propii cu sprijinul voluntarilor noştri. Pachetele provin din depozitul central al Crucii Roșii Române.

Crucea Roșie Română își propune să asiste victimele inundațiilor până când va fi depășită perioada de criză. Pentru sprijinirea operațiunilor și derularea programelor de asistență a sinistraților pe termen mediu și lung, persoanele care vor să se alăture acestei campanii pot face donații on-line pe site-ul oficial al Crucii Roșii Române www.crucearosie.ro sau direct în contul deschis la BRD – Agenția Piața Romană: RO90BRDE410SV73263084100

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru transportul ajutoarelor și completarea necesarului de alimente, apă, pături și produse de igienă.

Începând de astăzi persoanele care doresc să contribuie cu alimente greu perisabile pot face donații la sediul Crucii Roșii Filiala Alba situat în Alba Iulia, Str. Bucureşti, nr. 16 (în apropiere de Prefectura Alba).

Alimentele ce pot fi donate de populaţie: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de pește, apă etc.

Informaţii suplimentare la:

Daniel Modoacă, Director Departament Situații de Urgență și Dezastre, tel. 0748.238.018
Ina Pusta, Departament Colectă de Fonduri şi Comunicare, tel. 0743.042.252
Adrian Duşa – Director Crucea Rosie Romana Filiala Alba tel. 0722.654.324.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...