Actualitate, Social

CRUCEA ROŞIE ALBA: 1350 de tichete sociale pentru persoanele nevoiaşe din Alba Iulia şi Sebeş

Crucea Roşie Română Filiala Alba a derulat în perioada ianuarie-februarie 2015 o campanie de ajutorare a persoanelor nevoiaşe din municipiile Alba Iulia şi Sebeş, prin distribuirea de tichete sociale în valoare de 13.500 lei.

Au beneficiat de sprijin, prin acordarea de tichete sociale în cuantum de 5 tichete cu valoare de 10 lei fiecare, 270 familii / persoane singure aflate în evidenţa autorităţii publice locale din municipiile Alba Iulia şi Sebeş, ca beneficiari de venit minim garantat conform Legii nr. 416/2001 cu modificările şi completările ulterioare, de alocaţie pentru susţinerea familiei cu copii şi venituri reduse, persoane încadrate în gradul accentuat şi grav de handicap, persoane vârstnice cu probleme medicale şi aflate la limita sărăciei.

Preocuparea faţă de problemele sociale ale comunităţii reprezintă o prioritate pentru Crucea Roşie Română, având în vedere amplul program Banca de Alimente derulat la nivel naţional, prin care oamenii simpli pot dona alimente neperisabile direct in magazinele partenere, programul de tichete sociale şi distribuţiile de alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte realizate pe tot parcursul anului şi în preajma sărbătorilor de Crăciun şi Paşte.
Cu această ocazie, Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba aduce sincere mulţumiri Primăriei municipiului Alba Iulia şi Primăriei municipiului Sebeş, reprezentate prin Direcţiile de Asistenţă Socială, pentru sprijinul acordat în selectarea beneficiarilor şi colaborarea în distribuirea tichetelor către aceştia. Actiunea se incadreaza in planul de activitati stabilit in parteneriat cu autoritatile publice locale

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...