Actualitate, Sport

CROSUL EUROPEI, ediţia a II-a Cucereşte Cetatea Alba Iulia în 8 mai 2015

În 8 Mai 2015, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei (9 mai), Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba şi Primăria Municipiului Alba Iulia va invită să participaţi, începând cu ora 11:00, la Crosul Europei, ediţia a II-a. Acesta se va desfăşura în şanţurile Cetăţii, zona Catedralei Reîntregirii (latura de vest a Cetăţii Alba Carolina).

Crosul este dedicat cetăţenilor din Regiunea Centru care se pot înscrie şi participa la acţiunile propuse în 8 mai 2015, în vederea petrecerii timpului liber într-un stil de viaţă sănătos, alături de membrii familiei, colegi sau prieteni. Pe parcursul acestui eveniment, vom avea mai multe acţiuni prin care vom sublinia sprijinul Uniunii Europene acordat cetăţenilor din Regiunea Centru, şi nu numai, în calitate de cetăţeni europeni, rezultatele obţinute prin proiectele UE şi vom sublinia şi tematica din acest an a Zilei Europei -Anul Dezvoltării Europene. Înainte de cros toţi participanţii vor primi tricouri, iar după cros vor fi recompensaţi cu diplome de participare şi obiecte promoţionale. Primul concurent care va trece linia de sosire va intra în posesia marelui premiu.

Pentru mai multe detalii referitoare la înscrieri şi regulament:
http://europedirect-adrcentru.ro/index.php/stiri-regiunea-centru/442-crosul-europei-editia-a-ii-a-cucereste-cetatea-alba-iulia-in-8-mai-2015

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...