SEBES ALBA
Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Crin Antonescu: Klaus Iohannis va fi un preşedinte extrem de puternic al României

După o lungă perioadă în care a ieşit din prim planul vieţii politice româneşti, fostul preşedinte al PNl, senatorul Crin Antonescu a participat la o emisiune TV la B1 TV unde a vorbit printre altele de planurile sale de viitor dar şi de Klaus Iohannis.
Crin Antonescu a declarat că ia în calcul să se retragă din viaţa politică şi cel mai probabil nu va mai candida la alegerile parlamentare.
În ce-l priveşte pe Klaus Iohannis deşi nu vă vine să credeţi, Crin Antonescu a avut doar cuvinte de laudă, precizând printre altele că fostul primar al Sibiului va fi un preşedinte extrem de puternic al României. Deşi Crin Antonescu a fost cel care l-a adus în cadrul PNL pe Klaus Iohannis realţiile dintre aceştia s-au răcit în ultimul an. Totuşi fostul lider liberal a declarat că relaţia dintre el şi Klaus Iohannis este una normală în care se salută dar nu au avut încă, şi probabil nu vor avea niciodată, o discuţie despre evenimentele din ultimul an din cadrul PNL.
„Iohannis, printre puţinele lucruri pe care le-a spus în campanie, a spus câteva grele. A spus că vrea să schimbe modul în care se face politică în România. Cine face greşeala să se aştepte că cineva care a angajat sincer chestiunea asta va tăia panglici, se înşală. Este un om aşezat, calm, care face lucrurile pas cu pas, dar cu o tenacitate şi forţă ieşite din comun. Va fi un preşedinte extrem de puternic al României. România de facto va fi un regim prezidenţial în următorii ani, ceea ce îmi doresc. Doresc ca forţa pe care împrejurările i-o dau lui Iohannis să fie folosită în direcţia corectă” a spus Crin Antonescu la B 1 TV.

Distribuie Acum

23 februarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *