Actualitate, Comunicate, Stirea Zilei

Criminalul din M3 a fost prins. Comunicat.

Persoana din Alba Iuia, bănuită de uciderea tinerei de 23 de ani, din Arad, a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile şi depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

La data de 06 februarie 2016, în urma cercetărilor efectuate, echipa complexă de cercetare constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, formată din lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic si ai Poliţiei Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, precum şi probelor obţinute cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, s-a reuşit identificarea şi prinderea lui P.M.R., de 26 de ani, domiciliat în mun. Alba Iulia, jud. Alba bănuit de uciderea tinerei T.A.B. de 23 de ani din Arad.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunilor de omor, prev. de art. 188 alin. 1 C. pen. şi furt calificat, prev. de art. 228 alin. 1, art. 229 alin. 1 lit. b C. pen., şi au luat faţă de P.M.R. măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Azi, 07 februarie 2016, Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a formulat şi înaintat instanţei competente pentru soluţionare cerere de arestare preventivă a lui P.M.R. pentru săvârşirea infracţiunilor anterior menţionate.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Alba, a admis cererea parchetului şi a dispus arestarea preventivă a lui P.M.R. pentru o perioadă de 30 de zile.

În sarcina acestuia s-a reţinut că în noaptea de 02 spre 03 februarie 2016, P.M.R. a contactat-o telefonic pe victimă, şi a stabilit cu aceasta o întâlnire la apartamentul unde tânăra locuia fără forme legale.

Fără a avea un motiv întemeiat P.M.R a luat din bucătărie un cuţit şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri în zona gâtului, cauzându-i leziuni corporale grave, care au condus la deces. După comiterea faptei de omor, P.M.R. a sustras din apartamentul victimei 3 telefoane mobile, o tabletă, cuţitul folosit la agresiune şi alte bunuri.

În cauză cercetările continuă

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 februarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...