Actualitate, Evenimente, Stiri

Crimă urmată de sinucidere în comuna Hopîrta

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi ieri, 9 iunie, de către un bărbat din comuna Hopîtra, cu privire la faptul că, fiica sa, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă, pe drumul principal din localitatea Hopîrta, la aproximativ 250 de metri de locuinţă, prezentând mai multe răni în zona gâtului.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi două echipaje SMURD, care au constatat că tânăra era în stare de inconştienţă, prezentând plăgi tăiate în zona gâtului, a toracelui, a spatelui şi membrelor superioare.

După epuizarea manevrelor de resuscitare, la orele 01.18, a fost declarat decesul lui T.L.

Pentru cercetarea evenimentului, a fost constituită o echipă complexă, formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic şi ai Poliţiei Municipiului Aiud, coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că tânăra a fost agresată de Marius Iulian O., de 29 de ani, din municipiul Aiud, cu care anterior, avusese o relaţie de prietenie.

Marius Iulian O. i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuţit, în timp ce se aflau în autoturismul tatălui victimei iar după comiterea agresiunii a aruncat-o din autoturism şi a părăsit cu acesta locul faptei.

Poliţiştii au luat măsuri pentru identificarea agresorului iar în cursul acestei dimineţi, în jurul orelor 6,00, Marius Iulian O. a fost găsit spânzurat, într-o pădure din apropierea localităţii Hopîrta.

Dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...