Actualitate, Sanatate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Coronavirus a redus considerabil poluarea Terrei!

Pandemia de coronavirus a obligat multe țări industrializate din lume (în special China și Italia) să își restricționeze sau chiar să își oprească pe alocuri circulația rutieră, feroviară, aeriană. În plus, multe fabrici ale planetei au fost închise, toate aceste măsuri ducând la o scădere fără precedent a indicelui de poluare cu dioxid de carbon și dioxid de sulf.

Această ”curățare” forțată se poate vedea în imaginile comparative transmise de sateliții care gravitează în jurul Terrei, în acestea putându-se observa diferențe clare. Mai exact, în imaginile de acum câteva luni se poate observa poluarea consistentă existentă în anumite zone industriale și în marile orașe, în timp ce imaginile de acum arată dispariția aproape completă a ”petelor” de poluare.

Această curățare a atmosferei vine la timpul potrivit, aerul fiind mai curat, în special pentru cei care au probleme cu aparatul respirator.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 martie 2020

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...