Comunicate, Politica, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Corina Crețu: ”PRO România reprezintă adevărata social-democrație!”

Comisarul European Corina Crețu, candidat al partidului PRO România pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019, a explicat motivele pentru care consideră că PRO România reprezintă singurul partid social-democrat autentic din țară. În opinia Corinei Crețu, România are nevoie de un partid modern de stânga, pro-european.

”Din păcate, Partidul Social Democrat a încetat să mai reprezinte vocea celor mulți. Conducerea PSD a abdicat de la principiile fundamentale caracteristice stângii europene. Și mă refer aici la solidaritate, la grija față de cei vulnerabili și la sprijin pentru diferite categorii sociale, cum sunt profesorii, medici, mici întreprinzători”, a declarat Corina Crețu.

”Acestea au fost motivele pentru care, de fapt, mulți colegi am hotărât să ne desprindem de PSD și să ne alăturăm PRO România, care a devenit partidul adevăratei social-democrații. Peste tot în Europa social-democrații sunt cei mai mari susținători ai Uniunii Europene. E trist că discursul populist și anti-european s-a strecurat și la noi, în România. Și este cu atât mai grav cu cât portavocea acestor mesaje este actualul partid de guvernare”, a adăugat Crețu.

”Valorile care ne ghidează pe noi, pe cei de la PRO România, sunt grija față de cetățeni, competența și profesionalismul. Nimeni nu mai vorbește, astăzi, despre nevoile adevărate ale românilor. Alături de colegii mei din PRO România vom face tot ce ne stă în putință să reconectăm politica la aspirațiile cetățenilor”, a mai declarat Corina Crețu.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 mai 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...