Actualitate, Educatie, Stiri

Micii artişti de la Palatul Copiilor în spectacol la Alba Mall

Vineri, 26 septembrie 2014, ora 18.00, la Alba Mall va avea loc spectacolul literar-muzical-coregrafic „Copilărie, cântec şi lumină”, prilejuit de începerea Noului An Şcolar.

Pe scenă vor urca interpreţi de muzică folk, muzică uşoară, scenete umoristice şi dans modern (partea de dansuri este realizată împreună cu şcoala particulară de dans Chirilă).

Activităţile de la Palatul Copiilor şi de la cluburile copiilor din judeţul Alba încep din 1 octombrie 2014, în funcţie de orarul stabilit împreună cu părinţii şi copiii.

Reprezentanţii Palatului Copiilor anunţă că înscrierile continuă şi după data de 1 octombrie 2014, până la completarea grupelor, atât la secretariatul instituţiei din Alba Iulia, cât şi la fiecare conducător de cerc în parte şi se fac la sediul din centrul oraşului, str. Decebal, nr.23 sau sediul din Cetate, str. Militari, nr. 1, în fiecare zi, între orele 9.00-16.00, de luni până vineri.

La Cluburile Copiilor din judeţ înscrierile se fac zilnic între orele 9.00-13.00 în fiecare oraş în parte: Aiud, Blaj, Cîmpeni, Cugir, Ocna-Mureş, Sebeş.

„Palatul Copiilor mulţumeşte conducerii Alba Mall pentru găzduirea în holul central a spectacolului dedicate începerii noului an şcolar pentru activităţi non-formale, dar şi pentru frumoasa colaborare care s-a stabilit cu timpul între noi. Părinţii şi copiii sunt aşteptaţi cu drag atât la spectacolul de deschidere, cât şi la activităţile din Palat şi Cluburi!”, declară Dumitru Mălin, directorul Palatului Copiilor din Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...