Actualitate, Social

Copiii de la Centrul Catehetic „Sfântul Mina” le-au colindat pe măicuţele de la Rimetea (FOTO)

Apropierea Craciunului i-a făcut pe copiii şi coordonatorii de la cercul de pictură a Centrului Catehetic „Sfântul Mina” din Alba Iulia să împărtăşească vestea magică a Naşterii Domnului la mai multe mănăstiri din judeţ.
Primul popas a fost la Centrul de Plasament de la mănăstirea Dumbrava, unde micii colindători şi-au împletit glasurile cu copii de aici într-un mic concert de colinde. Următoarea oprire a fost la mănăstirea cu hramul Sfinţii Mihail şi Gavril de la Rimetea, unde copiii au colindat obştea condusă de maica stareţă Ana si unde au fost întâmpinaţi cu mult drag de cele 10 maici care trăiesc aici.
Tot de o primire călduroasă au avut parte şi la mănăstirea Sfântul Ioan de la Rimetea, unde tinerii le-au colindat pe măicuţele conduse de maica Teofana şi unde s-au simţit ca acasa.
Centrul catehetic Sfântul Mina funcţionează pe lângă biserica cu acelaşi hram, unde preot paroh este parintele Emil Jurcan iar coordonatoarea cercului de pictură este artista plastica Ana Jilinschi. Călatoria copiilor a fost posibilă mulţumita lui Stelian Nicola, director general al STP Alba Iulia.
securedownload

securedownload (1)

securedownload (2)

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...