Actualitate

Contracte semnate pentru „Internet la ţară” şi „Primul ghiozdan”. Investiţii pe peste 100.000 de lei


Cetăţenii din Berghin, Noşlac, Şpring şi Roşia Montană vor putea naviga, gratuit, pe internet începând cu acestă lună. Contratele pentru proiectul „Internet la ţară” a fost semnat de curând a anunţat vicepreşedintele CJ Florin Roman. De asemenea a fost semnat şi contractul pentru „Primul ghiozdan” de care vor beneficia peste 3.000 de elevi din judeţul Alba.

Proiectele „Primul ghiozdan” şi „Internet la ţată” vor continua şi anul acesta a anunţat vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, în cadrul unei conferinţe de presă organizată în comun cu liderii PDL.
„Foarte pe scurt vă spun că la Consiliul Judeţean proiectele pe care le-am anunţat împreună cu domnul preşedinte şi cu domnul Cucui.  În cazul internetului la ţară am semnat contractele cu RCS-RDS. Proiectul începe din acestă lună la Berghin, Noşlac, Şpring şi Roşia Montană” a declarat Florin Roman.
Valoarea contractului pentru circa 10.000 de locuitori care vor beneficia de accesul la internet gratuit este de 2.208 lei pentru un an.
În cazul proiectului primul ghiozdan a fost semnat contractul cu firma care a câştigat licitaţia, o firmă din Baia Mare,  iar valoare contractului este de 103.798 lei pus TVA.
Anul acesta vor beneficia de ghiozdane elevii 3.260 înscrişi în clasa pregătitoare.

 

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “Contracte semnate pentru „Internet la ţară” şi „Primul ghiozdan”. Investiţii pe peste 100.000 de lei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...