Actualitate, Comunicate, Financiar, Locale, Stiri

Consultanță gratuită și finanțare de 25000 pentru cele mai bune proiecte ale tinerilor manageri din Alba Iulia

Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM invită beneficiarii proiectului ALBA IULIA 360, deținători ai unui certificat ANC – competențe antreprenoriale, să aplice pentru participarea gratuită la activitatea de consultanță în vederea elaborării unui plan de afacere și înscrierea în concursul de planuri de afaceri.

Activitatea de consultanță se va derula în perioada 19 octombrie – 18 decembrie 2018 și va consta în acțiuni de consiliere și suport, oferite beneficiarilor, în vederea elaborării și finalizării cu succes a minim 10 planuri de afacere și înscrierii în concurs, în vederea obținerii unei finanțări, a acestora.

Activitatea de consultanță va fi derulată de către experții FNTM, consultanți cu experiență de peste 10 ani în elaborarea de planuri de afaceri în domenii diverse.

În cadrul Concursului de planuri de afaceri, depunerea a minimum 10 planurilor de afaceri va putea fi făcută în luna decembrie (data limită de depunere o vom anunța ulterior). Astfel, în baza grilei de evaluare, vor fi selectate 3 planuri de afaceri câștigătoare care vor primi granturi individuale de maximum 25.000 euro (la cursul 4.4623 lei/euro, din anul 2016). Ulterior, FNTM va oferi asistență pentru înființarea celor trei noi întreprinderi și va monitoriza punerea în practică a activităților acestora.

Înscrierea la activitatea de consultanță în vederea elaborării unui plan de afaceri se realizează în perioada 15 – 22 octombrie 2018.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...