Actualitate, Stirea Zilei

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat scumpirea colectării deșeurilor

Consilierii locali din Alba Iulia s-au reunit joi, 9 iulie, începând cu ora 13.00, pentru a supune la vot trei proiecte de pe ordinea de zi. Printre aceste proiecte s-a aflat și majorarea tarifelor pentru colectarea deșeurilor din oraș, proiect care după lungi discuții a trecut.

Proiectul de hotărâre privind scumpirea tarifelor de gunoi a fost aprobat de consilieri cu majoritate de voturi, fiind doar 4 împotrivă și o abținere, din partea PSD. De altfel, reprezentanţii PSD Alba au făcut conferinţă de presă cu o oră înainte de începerea şedinţei, prin intermediul căreia au anunțat că sunt împotriva acestei decizii de majorare a tarifelor, dar fără a avea un succes la vot.

Pe lângă subiectele care erau anunțate deja pe ordinea de zi, au mai fost introduse și alte proiecte. Este vorba despre denumiri de străzi din zona Alba – Miceşti, strada Stâna de Vale, din str. Făgăraş, paralelă cu Zlatnei şi Meteş – publică şi privată din str. Abrudului, zona D intravilan, delegaţie a primarului Mircea Hava în Germania, la Arnsberg, în perioada 13-17 iulie 2015 şi apobarea documentaţiei de Plan Urbanistic Zonal pentru construirea a şase săli de clasă şi extinderea sediului Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu”, din Alba Iulia. Toate aceste proiecte au fost aprobate în ședința de joi.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...