Politica, Stiri teius

Consilerii PSD Alba Iulia alături de persoanele cu nevoi speciale

COMUNICAT DE PRESĂ

Luni și miercuri, în intervalul orar 12.00 – 13.00, accesul la patinoarul din Alba Iulia este rezervat exclusiv persoanelor cu nevoi speciale din municipiu, astfel încât acestea să se poată bucura de mișcare pe gheață, alături de însoțitorii lor.

Persoanele cu nevoi speciale trebuie să simtă că duc o viață normală. În acest sens, atitudinea, faptele și acțiunile noastre, din fiecare zi, sunt extrem de importante.

Ne bucurăm că solicitarea consilierului local, Narcisa Bărbuleț privind rezervarea patinoarului exclusiv pentru persoanele cu nevoie speciale, două ore pe săptămână, a fost aprobată de Primăria municipiului Alba Iulia. Acest lucru reprezintă nu un favor, ci normalitate. Solicitarea a fost depusă în urma unei discuții cu o asociație care ajută copiii cu probleme și familiile defavorizate.  

Este suficient ca persoanele în cauză să prezinte o adeverință/certificat medical pentru a avea acces gratuit la patinoar, în zilele și intervalul orar menționate. Le dorim tuturor, în această perioadă, greu încercată de contextul epidemiologic, multă sănătate și să practice sport cu moderație în fiecare zi!

Cu stimă,
Consilierii locali ai PSD Alba Iulia

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 decembrie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...