Pamflet

Conform tradiţiei chinezeşti România a intrat în Anul Calului de Lemn

Calutul de lemnCu o întârziere de o lună faţă de lumea occidentală, şi cu 15 zile întârziere faţă de ortodocşii de rit vechi, lumea a intrat în noul an chinezesc. Aşadar, în 31 ianuarie am intrat în Anul Calului de Lemn. Dar ce înseamnă pentru români începutul lunii februarie? În primul rând intrarea în vigoare al noilor coduri judiciare şi eliberarea a sute sau mi de infractori. Ponta e fericit: a mai câştigat câteva sute sau mii de votanţi, care vor fi necesari la alegerile din 2014, ca şi voturile decedaţilor, nenăscuţilor şi a altor categori de votanţi drage lui Dragnea.
Ce aduce Anul Calului de Lemn pentru românii care trăiesc pe plaiurile Albei? În acest an feng shui-ul primarului Horaţiu Josan va avea de suferit din cauza unui referendum iniţiat de consilierii locali ai PDL: Oana Iulia Adriana Badea, Vasile Vultur, Aurel Fleşer, Cristea Bradea, Gheza Molnar şi Tiberiu Buduşan.
La Consiliul Judeţean Alba, toţi caii, indiferent de culoarea politică, trag la aceeaşi căruţă, care este mai săracă decât în anii trecuţi.
Fără siguranţă se anunţă încă un an de investiţii proaste pentru Dorin Nistor, Omul Marilor Proiecte Electoral-eşuate. După ce a investit bani mulţi (alături de oamenii de afaceri din Sebeş) în campania pentru primăria vechiului Muhlbach, după ce a investit în campania pentru colegiul electoral nr. 1 deputaţi Alba Iulia, pierzând cu brio de fiecare dată, Dorin Nistor vrea să investească şi în alegerile europarlamentare… pe care evident le va pierde. Că aşa-i în tenis. După ce va pierde investiţia de la europarlamentare, sperăm că Nistor îşi va lua caii de la biciclete, îşi va lua şi jucăriile şi va pleca. Să ne lase dl Nistor, mai sunt şi alte personaje politice care aşteaptă cu nerăbdare să piardă!
Şi încheiem cu un veteran al Parlamentului României: senatorul PDL (fost PD, fost FSN, fost PCR) Alexandru Pereş, din cauza supra-accizării benzinei ar putea renunţa la caii putere, revenind la un singur cal putere, cu sau fără atelaj, cu sau fără şa.
Tuturor vă dorim un An Chinezesc mai bun, dar şi cu mai multe investiţii (măcar în Sebeş şi Blaj) din Ţara ursuleţilor Panda.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...