Actualitate, Locale

Conflict spontan aplanat de polițiști, la Silivaș

Seara trecută, polițiștii au intervenit pentru aplanarea unui conflict ce a avut loc între mai multe persoane din localitatea Silivaș. Au fost întocmite dosare penale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Nicio persoană nu a rămas internată în spital.

La data de 27 august 2019, în jurul orei 22.00, în urma unui apel prin 112, prin care era semnalat faptul că, în localitatea Silivaș din comuna Hopârta, mai multe persoane se agresează reciproc, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, sprijiniți de polițiști din Ocna Mureș și de polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit pentru aplanarea conflictului și restabilirea liniștii publice.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, în timp ce se aflau în apropierea unui local public, între 5 persoane din Silivaș, pe de o parte și 4 persoane, din aceeași localitate, pe de altă parte, s-a produs un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool și al unei posibile datorii nerestituită la timp.

În timpul conflictului, cei implicați s-au lovit cu pumnii și picioarele, s-au amenințat și au tulburat liniștea publică.

În urma agresiunii, un minor, în vârstă de 16 ani a fost transportat la spital, cu leziuni ușoare în zona feței, fără a rămâne internat.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 august 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...