Actualitate, Stiri

Conflict izbucnit într-o familie din Alba Iulia. Soţia a ajuns la spital cu trei plăgi înjunghiate

un-taximetrist-din-iasi-injunghiat-in-gat-de-o-tanara-care-a-fugit-apoi-cu-masina-acestuia-135282O femeie din Alba Iulia a ajuns la spital, în cursul dimineţii de astăzi, după ce a fost înjunghiată de soţul său. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi în jurul orelor 14.15, a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Conflictul a început încă din noaptea trecută, când echipajele de poliţie au fost solicitate să intervină de două ori. Din păcate, aceştia nu au reuşit să îl liniştească pe bărbat, iar dimineaţă, acesta şi-a înjunghiat soţia. Femeia a fost transportată la spital, având trei plăgi, una la gât şi două sub sân.

Bărbatul a declarat că îşi regretă gestul şi că scandalul a izbucnit din cauză că soţia sa dorea să îl părăsească.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că în dimineaţa zilei de 24.03.2014, între D.M., de 37 de ani şi soţul acesteia, Iosif D., de 39 de ani, s-a produs un conflict, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al geloziei, în tip ce se aflau la locuinţa surorii bărbatului.

În aceste împrejurări femeia a fost atacată de către soţul său şi a suferit mai multe plăgi înjunghiate (toracice şi lareto – cervicale), produse cu ajutorul unui cuţit.

Victima a fost transportată la spital şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă în vreme ce agresorul a fost reţinut şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Ca urmare a cercetărilor efectuate şi avându-se în vederea gravitatea leziunilor, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de Iosif D., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...