Actualitate, Sanatate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Conducerea PNL a fost izolată la domiciliu după ce senatorul Vergil Chițac a fost confirmat cu COVID-19

Vineri, 13 martie, în jurul orei 11.30, președintele PNL, Ludovic Orban a anunțat faptul că în urma confirmării infectării cu Coronavirus a senatorului PNL, Vergil Chițac, el și mai mulți lideri ai partidului vor intra în izolare.

”Toti senatorii intra in izolare. Vergil Chitac a fost diagnosticat pozitiv. Avand in vedere ca senatorul a participat la reuniunea Biroului Permanent National, toti membrii BPN se vor izola la domiciliu. De asemenea, tuturor senatorilor din grupul senatorial li se transmite ca au obligatia sa se autoizoleze. Nu vom astepta ancheta epidemiologica. Solicitam diagnosticarea rapida. Am solicitat Ministerului Sanatatii sa creeaze rapid un mecanism de derulare a anchetelor epidemiologice pentru toti colegii nostri. Tuturor ministrilor li se vor preleva probe pentru a fi diagnosticati.
In ceea ce ma priveste pe mine, ca premier in exercitiu, ma voi izola la Vila Lac 1, unde vom avea in continuare toate atributiile exercitate in cele mai bune conditii. Presedintele trebuie sa ia deciziile care se impun in astfel de situatii. Pentru noi, fundamentala este functionarea tuturor institutiilor statului”, a declarat Ludovic Orban.

Merită menționat că senatorul PNL de Alba, Alexandru Pereș și deputatul PNL de Alba, Florin Roman au fost izolați preventiv, urmând a fi testați pentru COVID – 19.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 martie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...