Actualitate, Stiri

Concurs de tir cu ocazia Zilei Poliţiei. Ziarul Apulum a obţinut două locuri pe podium la secţiunea presă

Cupa presei tirActivităţile organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, au continuat şi azi, 18.03.2014, cu concursul de tir, ce a avut loc în Poligonul militar din Miceşti. La secţiunea dedicată presei, Ziarul Apulum a reuşit să aibă doi reprezentanţi pe podium, prin Adriana Avram şi Iulian Brok.

Ca în fiecare an, concursul s-a desfăşurat pe 3 secţiuni: poliţie, autorităţi şi instituţii de colaborare şi presă iar câştigătorii sunt următorii:

La secţiunea autorităţi şi instituţii de colaborare:

Locul I : colonel Sofica Dorel – inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba

Locul II : colonel Itu Felician –inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba

Locul III : Marincaş Ioan – preşedintele Autorităţii Teritorială de Ordine Publică Alba

La secţiunea mass – media

Locul I  : Avram Adriana – Ziarul Apulum;

Locul II : Presecan Bogdan – Ziarul Unirea;

Locul III : Iulian Brok – Ziarul Apulum:

La secţiunea poliţie:

Locul I : subcomisar de poliţie Nedelcu Luana

Locul II : comisar Păcurar Dan

Locul III : comisar şef Moga Cătălin

Activităţile dedicate Zilei Poliţiei Române vor continua şi în zilele următoare, mâine, 19 martie urmând a avea loc la Sebeş, turneul de fotbal pe teren redus la care 16 echipe reprezentative, ale autorităţilor publice judeţene şi locale, ale structurilor MAI din judeţ, mass – media şi altele,  se vor confrunta în cadrul a 4 grupe pentru câştigarea trofeului „Cupa Poliţiei 2014”.

Pentru data de 22.03.2014 este planificat Concursul de Îndemânare în Conducere, organizat de Serviciul Rutier cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay , acesta urmând a se desfăşura, începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia.

Luni, 24 martie, începând cu orele 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi  organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când, toţi cei ce vor dori să ne viziteze vor putea afla mai multe despre atribuţiile poliţiei în ansamblu dar şi aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou în parte. La ore 12.00 este planificat un exercițiu demonstrativ privind intervenţia poliţiei într-un caz de evadare de sub escortă.

Marţi, 25.03.2014, începând cu ora 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă cu participarea conducerii inspectoratului şi a cadrelor din toate structurile.

Organizarea acestor manifestări este posibilă şi datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba beneficiază din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 martie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...