TEATRU ALBA
Evenimente

Concert extraordinar de colinde la Alba Iulia

afis2013_micVineri, 13 decembrie 2013, de la ora 18,00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va găzdui mult aşteptatul concert de colinde, organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.
Colinda, prin marea ei complexitate, este dintotdeauna purtătoarea unor profunde idei şi aspiraţii ale omului din popor, fiind o nepreţuită zestre spirituală, pe care o moştenim din moşi-strămoşi. Din vremuri străvechi, colindele, datinile şi obiceiurile noastre de Crăciun au fost o adevărată şcoală de virtuţi morale, întărind simţămintele de frăţietate şi de bună înţelegere.
Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, albaiulienii sunt invitaţi la acest eveniment de excepţie, susţinut de marii artişti ai judeţului nostru: Ioan Bocşa, însoţit de Grupul „Icoane” al Academiei de muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, Ionuţ Fulea şi Grupul „Obârşia”, Nicolaie Furdui Iancu şi Tudor Iancu, alături de Grupul instrumental „Crai Nou”, Veta Biriş şi grupul de colindători de la Insitutul teologic greco-catolic din Blaj, Mirela Mănescu, Ansamblul folcloric al judeţului Alba şi „Mugurii de Tezaur” ai Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. Biletele pot fi procurate de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Distribuie Acum

9 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...