Actualitate, Stirea Zilei

Comunicat. Mandat european de arestare la Curtea de Apel Alba Iulia.

Azi, 25.08.2015, Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus  arestarea provizorie în vederea predării a persoanei solicitate V. LUCIAN, pe o perioadă de 15 zile, începând cu  data de 25 august 2015 şi  până la data  de 08 septembrie  2015.

Cu privire la punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea soluţionării cauzei la data de 08 septembrie  2015, pentru când pune în vedere reprezentantului Ministerului Public să depună la dosar mandatul european de arestare emis pe numele persoanei solicitate, precum şi traducerea acestuia în limba română.

Pe numele cetăţeanului român V.Lucian, de 29 de ani, cu domiciliul în judeţul Hunedoara, a fost emis un mandat european de arestare de către autorităţile judiciare italiene care îl suspectează pe cetăţeanul român că şi-ar fi omorât soţia în luna februarie a acestui an, în timp ce se afla în Italia. Lucian V. era căutat de autorităţile italiene de la începutul lunii august, după ce acesta evadase dintr–un spital de psihiatrie din Italia, unde fusese internat în urma unei expertize medicale care a  arătat că suferă de grave probleme psihice.

            Pentru mai multe detalii privind reţinerea cetăţeanului român se poate vedea ştirea de presă din 24.08.2015 publicată pe site-ul Poliţiei Române, www.politiaromana.ro .

CURTEA DE APEL ALBA IULIA

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 august 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...