Politica

Compensații în valoare de 1 MILIARD de lei firmelor din HORECA

Deputatul USR Alba, Beniamin Todosiu a dat astăzi o veste mult așteptată de cei din domeniul HORECA. După mai bine de 9 luni de așteptare, în care promisiunile au curs cu nemiluita, se pare că lucrurile încep să se miște. Sau cel puțin așa susține liderul USR Alba, deputatul Beniamin Todosiu. Acesta a postat un scurt mesaj pe pagina sa personală de socializare:

“O veste bună pentru sectorul HORECA:

Guvernul va acorda, potrivit unei noi ordonanțe de urgență, compensații în valoare de 1 MILIARD de lei firmelor din industria hotelieră și de alimentație publică.

Noutatea este că vor fi acordate compensații financiare tuturor firmelor care au avut pierderi și care vor aplica pentru a primi acest ajutor, fiind eliminat principiul „primul venit, primul servit”. Anunțul a fost făcut astăzi, de colegul meu din USR-PLUS, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Nasui.

 În paralel, așa cum am promis, voi începe, săptămâna viitoare, un demers puternic pentru susținerea sectorului HORECA și prin alte măsuri, cea mai importantă fiind schimbarea modului prin care se impun restricții în pandemie restaurantelor și hotelurilor”.

The post Compensații în valoare de 1 MILIARD de lei firmelor din HORECA appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...