SEBES ALBA
Actualitate

Comisarul șef Traian Berbeceanu va lucra la IPJ Hunedoara

Berbeceanu

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba, comisarul șef Traian Berbeceanu, va activa pe un post din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, în conformitate cu pregătirea sa profesională și restricțiile impuse de instanța de judecată, ținând cont de faptul că ofițerul de poliție este anchetat într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT.
Pe timpul anchetei, Berbeceanu a fost pus la dispoziția IGPR și repartizat apoi la IPJ Hunedoara, urmând să se prezinte la post, în perioada următoare.
‘În perioada următoare, comisarul șef Traian Berbeceanu va activa pe o funcție corespunzătoare pregătirii sale profesionale și care va ține cont de restricțiile stabilite de instanța de judecată. În acest moment, ofițerul de poliție nu este repartizat pe niciun post, o decizie urmând să fie luată de conducerea IPJ’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu.
Fostul șef al BCCO Alba, comisarul șef Traian Berbeceanu, a fost schimbat din funcție în luna octombrie, după ce a fost arestat preventiv fiind acuzat de procurorii DIICOT Alba de sprijinirea unui grup infracțional nestructurat și favorizarea infractorului într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere.
Arestat preventiv pentru 29 de zile, Berbeceanu a negat, în permanență, acuzele ce i-au fost aduse. El a fost eliberat din arestul preventiv pe 26 noiembrie, printr-o decizie a Instanței Supreme, dar are interdicție de a părăsi țara.
sursa: Agerpres

Distribuie Acum

6 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice