Actualitate, Stirea Zilei

Comisarul şef Low Tiberiu este noul şef al Poliţiei Municipiului Blaj

Ca urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Alba, pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Municipiului Blaj, prin Dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Alba, începând cu data de 12.10.2015, comisarul şef de poliţie LOW TIBERIU a fost numit şef al Poliţiei Municipiului Blaj.

Azi, 19 octombrie a.c., a avut loc festivitatea de învestire în funcţie a noului şef al Poliţiei Municipiului Blaj, comisar şef de poliţie Low Tiberiu.

La această activitate, au participat domnul comisar şef Crişan Laurențiu, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Alba pe linie de ordine publică, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, poliţişti ai secţiilor de poliţiei rurală şi ai posturilor de poliţie comunale arondate Poliţiei Municipiului Blaj.

Funcţia de şef de Poliţie a Municipiului Blaj a devenit vacantă începând cu data de 30 mai 2015, dată la care, fostul şef al poliţiei municipale, comisarul şef Oneţ Ioan, a încetat raporturile de serviciu, prin pensionare.

Urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Alba, pentru ocuparea funcţiei de şef al Poliţiei Municipiului Blaj, la care au participat 3 candidaţi, începând cu data de 12 octombrie 2015, domnul comisar şef de poliţie LOW TIBERIU ocupă funcţie de şef al Poliţiei Municipiului Blaj.

Domnul comisar şef Low Tiberiu are 49 de ani, este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, promoţia 1994, iar anterior a ocupa funcţii de ofiţer operativ în cadrul poliţiilor Alba Iulia, Zlatna şi Blaj. Din 2006 până în iunie 2015, a îndeplinit funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Municipiului Blaj.

Începând cu data de 2 iunie 2015, prin dispoziţia şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, a fost împuternicit, şef al Poliţiei Municipiului Blaj.

Cu ocazia festivităţii de învestire, domnul comisar şef Crişan Laurenţiu l-a felicitat pe noul şef de poliţie municipală şi i-a urat succes în noua funcţie, asigurându-l de sprijinul deplin al conducerii inspectoratului, pentru punerea în practică a unui management eficient, care să conducă la creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor.

Totodată şi-a exprimat încrederea că noul şef al Poliţiei Municipiului Blaj, cu experienţa profesională, dobândită atât în funcţii de execuţie cât şi de conducere, va reuşi să asigure o gestionare corespunzătoare a activităţii poliţiştilor din zona Blajului şi să organizeze un sistem de siguranţă publică, eficient, atât în mediul urban cât şi în mediul rural.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 octombrie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...