Actualitate, Comunicate, Cultura, Stirea Zilei

Comedie neagră, vineri seara cu Skepsis

Proiectul “Stagiunea cu Skepsis 2016” continuă cu o Comedie Neagră!

Grupul Skepsis vă prezintă spectacolul “Comedie Neagră” (1h.50min), după Peter Shaffer. Vineri, 19.02.2016, ora 19.00, vă aşteptăm la Casa de Cultură a Studenţilor la degustarea unei comedii negre, un spectacol în care soarta personajelor şi relaţiile dintre ele sunt influenţate de jocul dintre lumină şi întuneric, joc care transformă totul, complicând intrigi ţesute cu grijă, schimbând mizele, separând albul de negru şi silindu-i pe toţi să-şi arate, în mod paradoxal, adevărata faţă.

Biletele – 10 lei (pret intreg) si 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari) – se găsesc la Secretariatul casei de Cultură a Studenţilor începând de marţi, 16.02.2016, între orele 09.00 – 15-00.

Spectacolul este realizat în cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016, desfăşurat de Asociaţia Grupul Skepsis în parteneriat cu: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Proiectul este desfăşurat în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa la viaţa sa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian 15 spectacole de teatru şi divertisment şi de teatru de stradă cu specific medieval.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 februarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...