Actualitate

Coliziune Partoş

accident-semnPe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, I.A., un tânăr de 22 de ani din Pianu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere, într-un loc nepermis şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus de O.P.R., un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, care circula regulamentar pe banda de lângă axul drumului, după care autoturismul a fost proiectat în zidul unui imobil.

În urma accidentului şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave şi a fost internat în spitalul din Alba Iulia iar mama acestuia, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a fi necesară internarea în spital.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etiloest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.

SMURD Alba Iulia a fost solicitat să intervină în data de 10.06.2013, la ora 17.15, pe str. Regimentul 5 Vânători din cartierul Partoş, la un accident rutier, produs în urma coliziunii dintre un autoturism şi un autotren.

În urma accidentului două persoane au fost rănite.

Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD pentru descarcerarea unei persoane rămase captive între fiarele contorsionate ale maşinii, pentru acordarea primului ajutor medical calificat şi transportarea acesteia la spital, în cooperare cu Serviciul de Ambuanţă Judeţean Alba.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...