Actualitate, Evenimente

Colegiul Economic din Alba Iulia reprezentat la Târgul Firmelor de exercițiu de la Lido di Jesolo

8 firme de exercițiu de la Colegiul Economic din Alba Iulia și o firmă de la Liceul Tehnologic din Albac au reprezentat județul nostru în perioada 15-16 aprilie 2015, la un important târg internațional din Italia.
57 de firme de exercițiu din țări precum Italia, Polonia, Cehia, Austria și România au intrat într-o competiție foarte strânsă la una din cele patru categorii: spot publicitar, prezentare țară sau regiune, catalog și stand. Firma de exercițiu Time out cafe administrată de zece elevi din clasa a XI-a B și coordonată de prof. Beca Felicia a obținut locul al III-lea.

Firmele de exercițiu Eco Carm (coord. Beca Felicia), Time aut cafe (coord. Beca Felicia), Suvenir (coord. Dincă Cristian), Boute de Chocolat (coord. Popa Victoria), White Lady (coord. Popa Victoria), Business Ghifts (coord. Ciocan Carmen), Seasons Tour (coord. Dincă Cristian), Aurul Apusenilor (coord. Ciocan Carmen) au fost foarte apreciate de vizitatorii care s-au arătat interesați de standurile și cataloagele realizate de elevii-angajați.
Fiecare astfel de participare constituie pentru elevii colegiului economic albaiulian o experiență de bune practici, este foarte important să vezi cum gândesc și cum se administrează firmele în alte țări, chiar dacă acum, nivelul, este de exercițiu simulativ. Prin firmele de exercițiu și prin participarea cu acestea la târguri și competiții, managerii și angajații lor sunt determinați să se dezvolte și să găsească soluții inovatoare, pentru a obține, cu proiectele lor, succesul mult râvnit. De asemenea, ”experiența italiană”, reprezintă o vizită de informare și un schimb cultural, atât de necesar pentru elevii care își doresc o carieră în turism.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...