Actualitate, Comunicate, Locale, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

CNAIR are pregătite peste 193.000 de tone de sare și 2300 de utilaje pentru deszăpeziri în acestă iarnă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în acest an, peste 193.000 tone sare sunt pregătite în bazele din întreaga ţară şi se pot asigura peste 2.300 de utilaje pentru deszăpezirea pe autostrăzi şi drumurile naţionale. Primele operațiuni de deszăpezire au începtul de joi, 15 noiembrie pe anumite sectoare de pe Transalpina.

CNAIR asigură șoferii din toată țara că are semnate toate contractele necesare acţiunilor de deszăpezire, precum şi toate stocurile de materiale ce vor fi utilizate în aceste acţiuni. În prezent, în depozitele din toată ţara CNAIR are stocate peste 193.000 tone sare, 511 tone nisip, 433 tone clorură de calciu şi 54 tone de produs ecologic. În ceea ce privește parcul auto, în bazele CNAIR sunt staționate în prezent 1.412 de utilaje care pot acţiona în orice moment în acţiuni specifice sezonului de iarnă.

 

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 noiembrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...