RADIO ALBA
Social

Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis –gânduri bune, fonduri pentru copii bolnavi, ceai cald și vin fiert într-o locație specială de Ziua Națională

793843_10151799189686479_1049705218_oClubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a realizat, cu ocazia Zilei Naționale, o acțiune devenită deja tradițională. Astfel, în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, în Parcul Unirii din Alba Iulia a fost amplasat Domul Geodezic, o construcție emblematică pentru club, simbol al unei geometrii a naturii, dar și al unei eficiențe spațiu-energie, într-o perioadă în care omenirea își pune tot mai mult problema resurselor limitate de care dispune.
Albaiulienii și nu numai au fost așteptați la Dom de către rotarienii Civitas Solis, pentru a sărbători împreună Ziua Națională a României, dar în același timp pentru a se încălzi cu o cană de ceai fierbinte sau un vin fiert cu scorțișoară, într-o locație cu totul specială. Și, de ce nu, pentru a discuta și a împărtăși unii altora, de Ziua României, gândurile bune, dar și valorile centenare ale Rotary.
Ca de obicei, nu au lipsit surprizele și voia bună! Toate fondurile strânse (4835 ron) cu această ocazie vor fi direcționate către Campania de depistare precoce cifoscoliozei la copii din clasele V – VIII din Alba Iulia, campanie derulată în parteneriat cu Rotary Club Alba Iulia.

Distribuie Acum

3 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...