Cultura, Locale, Stiri

Clubul de lectură „LecturAlba” și Cercul de scriere creative „ Verbum” se reunesc la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

La final de lună mai, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba propun pentru publicul din comunitate, încă două întâlniri culturale ce se adresează atât cititorilor cât și creatorilor din orice domeniu.

Miercuri, 29 mai 2019, orele 17:00 sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba va găzdui o nouă întâlnire a iubitorilor de lectură, la Clubul de lectură LecturAlba. Propunerile de lectură ale lunii mai sunt: Jon Krakauer, În aerul rarefiat, un volum desemnat în 1997 „Cartea anului”, tradus în peste 24 de limbi care spune povestea uneia dintre celei mai cumplite ascensiuni din istoria alpinismului mondial și Bhagavad-Gītā sau Cântecul celui Preafericit, sinteză a spiritualității indiene, una din operele cele mai interesante și mai populare din literatura sanscrită, de o deosebită însemnătate pentru istoria gândirii hinduse, profund venerată în India până în zilele noastre.  

Clubul de lectură, LecturAlba face parte din programul 1.USERS/ 1.1 Clubul de lectură și are ca principal obiectiv asigurarea unui cadru propice lecturii și discutării celor lecturate.

Joi, 30 mai 2019, tot la sala de lectură a bibliotecii, începând cu ora 17:00 se va desfășura Cercul de scriere creativă Verbum. Proiectul este dedicat tuturor membrilor comunității care practică arta scrisului sau orice altă formă de creație artistică. La această ediție a cercului cei prezenți vor prezenta propriile creații, dar și o creație pe temă dată. Tema propusă la ediția anterioară a fost Tristețe.

Proiectul face parte din programul 4ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.8Verbum al Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba și urmărește să reunească la un loc și în condiții optime pe acei membrii ai comunității care doresc să-și prezinte public, în fața cunoscătorilor, propriile creații.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...