SEBES ALBA
Actualitate, Comunicate

Client „fugărit” de un angajat al unui service auto, după ce a turat motorul maşinii reparate

Clientul unui service auto din Alba Iulia a fost salvat de jandarmi, după ce a fost agresat de un angajat care s-a enervat pentru că „tura prea tare” motorul maşinii cu care venise la reparat. Prin urmare, a devenit agresiv şi l-a fugărit, ameninţându-l că-l va lovi cu o cheie tubulară.

Printr-un apel la 112, înregistrat miercuri, 15 iulie, în jurul orei 13.00, un bărbat a solicitat ajutor deoarece era ameninţat cu bătaia de un angajat al unui service auto din Alba Iulia. Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l extrem de speriat şi agitat, la aproximativ 100 de metri de firma unde-şi lăsase maşina.

În urma verificărilor a reieşit faptul că, în momentul în care a făcut recepţia lucrărilor executate la maşina proprietate personală în respectivul service auto, Alin D. (38 de ani), domiciliat în Tecuci, nu a fost mulţumit de calitatea acestora şi i-a reproşat acest lucru mecanicului auto. La rândul său, mecanicul, A.M. (39 de ani), din comuna Ighiu, nu a fost de acord cu modul în care clientul a verificat reparaţia maşinii şi pe acest fond a izbucnit un conflict spontan. Din spusele celor implicaţi se pare că, pe lângă violenţe verbale, ar fi existat îmbrânciri şi ameninţări cu bătaia prin folosirea unui corp contondent.

Conflictul s-a încheiat la sediul Jandarmeriei Alba unde au fost conduşi toţi cei implicaţi şi unde, în conformitate cu normele de procedură penală, a fost întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi efectuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Potrivit unor surse, maşina reparată este un Opel Astra, care se defectase pe autostrada Orăştie-Sibiu, iar proprietarul a apelat la service-ul din Alba Iulia.

Distribuie Acum

16 iulie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice