Actualitate, Stirea Zilei

CLEMENT NEGRUŢ: La Roşia Montană miniştri au venit, au promis şi atât

Deputatul PMP de Alba, Clement Negruţ a declarat astăzi la Alba Iulia că se miră că cei de la RMGC au făcut concedieri atât de târziu ţinând cont că nimeni nu le-a dat nici un răspuns în ce priveşte proiectul minier. Declaraţia vine după ce RMGC a anunţat că va face concedia încă 35% dintre angajaţii pe care compania îi are în acest moment.

Parlamentarul a spus că nu ştie de ce nu se ia o decizie în ce priveşte proiectul minier de la Roşia Montană. Negruţ a spus că întâlnirea pe care miniştrii Mediului şi cel al Economiei o vor avea mâine, 3 aprilie, cu reprezentanţii sindicatelor de la RMGC, Cuprumin şi cu cei de la fabricile de armament din Cugir va rămâne doar la stadiul de vorbe.

„Discuţile trebuiau să aibă loc la Roşia Montană nu la Bucureşti. Ministrul Economiei probabil nici nu ştie unde este Roşia Montană sau Abrud ca să nu mai vorbim de Valea Şesii. Ei se întâlnesc şi atât. Mulţi miniştri au promis multe în ce priveşte Roşia Montană dar nu s-a luat nicio măsură. Eu sunt de profesie inginer minier şi sunt de acord să se pornescă proiectul atât timp cât ststul român este principalul beneficiar şi se respectă toate condiţile de mediu” a declarat astăzi deputatul PMP, Clement Negruţ.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...