Actualitate, Politica, Stirea Zilei

CLEMENT NEGRUŢ: Ioan Dîrzu conduce în Alba o organizaţie PSD coruptă

Deputatul PMP Clement Negruţ nu i-a rămas dator deputatului PSD, Ioan Dîrzu după ce cel din urmă aducea acuzaţii de corupţie Partidului Mişcarea Populară şi ţnţepături către fostul preşedinte al statului, Traian Băsescu.

Clement Negruţ a spus că Ioan Dîrzu ar trebui să se uite în propria ogradă deoarece la Alba conduce, la nivel micro, o organizaţie PSD coruptă dând exemplul lui Mihaiela Mih Dehelean, fost vicepreşedinte al PSD Alba şi director al APM Alba, cercetată de DNA pentru fapte de corupţie.

„Nu cu multă vreme în urmă, preşedintele PSD Alba, deputatul ioan Dîrzu,aducea acuzaţii de corupţie Partidului Mişcarea Populară,cu lovituri colaterale şi înţepături înspre Preşedintele Traian Băsescu şi dispărutul PDL La momentul respectiv nu am considerat oportun să-i răspund, crezând că are „ opisul” DNA-ului cu lideri PSD care au fost acuzaţi şi cei mai mulţi condamnaţi.însă acum când văd că de fapt şi domnul Dârzu patronează o organizaţie PSD la nivel local în care corupţia la nivel micro ce-i drept este prezentă.Unul din liderii omniprezenţi la spaţiul public şi promovat cu sârg de PSD Alba,doamna Mihaela Mih Dehelean este cercetată penal pentru corupţie.
în consecinţă doamna a trebuit să fie debarcată din sânul partidului pentru care a asudat din greu în atâtea campanii, dar a trebuit să părăsească şi scaunul de director de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba, unde ajunsese desigur tot cu sprijinul partidului. Pentru că, nu-i aşa: „Partidul e-n toate / E-n cele ce sunt / Şi-n cele ce mâine vor râde la soare…”

Dar haideţi să vedem pentru ce a fost trimisă în judecată colega de partid a domnului Dîrzu. Mihaela Mih Dehelean este acuzată de instigare la infracţiunea de abuz în serviciu şi luare de mită. Fostul director de la APM Alba este acuzat că a luat mită de la Gheorghe Iordache, fost director al exploatării miniere de la Cuprumin, în perioada mai 2013 – ianuarie 2034, 200 de pungi ce conţineau produse alimentare în valoare de 5.102 lei. înţelegeţi acum de ce spuneam la început că infracţiunile de care este acuzată doamna Dehelean sunt la scară micro. Nu se compară 5000 de lei cu milioanele de euro rulate de băieţii de la centru. Dosarul în care apare numele Mihaelei Mih Dehelean are legătură cu avizele de mediu eliberate către Cupru Min Abrud de Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului Alba. Societatea din Apuseni a primit în 2014 autorizaţie de mediu pentru activitatea desfăşurată la cariera şi uzina de cupru de la Roşia Poieni.

Acum se pune problema dacă nu cumva aceste avize au lacune legislativele pune problema dacă nu cumva ceea ce susţin protestatarii de la Sebeş în ceea ce priveşte monitorizarea parametrilor de mediu în opinia lor nu ar fi fost făcută corect.Sunt doar două întrebări pe care le pun şi mi le pun .Nu cred că e bine să ne jucăm cu soarta oamenilor pentru o pungă cu cârnaţi si două conserve.Oare cu aceste pungi s-au cumpărat cumva voturi?Mai mult ca sigur,asa a procedat USL-ul.

E hilar să vezi un lider local,criticând pe alţii când în propriul partid corupţia este la ea acasă .Minciuna are picioare scurte ,de aceea înainte de a arunca cu piatră uită-te în propria ogradă .Din nefericire cu grija PNL-ului şi nu prin neputinţa lui ,aşa cum spun unii şi bineînţeles sub atenta supraveghere a domnului Klaus lohannis, PSD guvernează şi ne mai dau şi lecţii de moralitate politică” a declarat preşdintele PMP Alba, Clement Negruţ v,

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...