Actualitate, Politica

CLEMENT NEGRUŢ: Eugen Tomac va face plângere penală împotriva lui Ioan Dîrzu

Disputa dintre PMP şi PSD Alba continuă. Deputatul PMP Alba, Clement Negruţ a declarat astăzi că săptămâna trecută PSD Alba a adus acuze grave şi neadevărate, în cadrul unui comunicat de presă, care aduc prejudicii grave PMP. Mai precis preşedintele PMP Alba a spus că în repectivul comunicat sunt cel puţin două minciuni.

„Săptămâna trecută într-un comunicat de presă semnat biroul de presă PSD, un stil laş de abordare a comunicării, care se vroia un răspuns la o constatare a unui fapt concret de corupţie, aşa spun procurorii,, din sânul PSD Alba pe care eu l-am adus în discuţie, se spun cel puţin două minciuni:
1. Clement Negruţ a tăiat pensile şi salarile. Vă reamintesc domnilor „tovarăşi” că am fost printre puţinii parlamentari şi singurul din PDL Alba care a votat împotriva acelei măsuri. Apropo poate acum domnul preşedinte PSD Alba s-a gândit să îşi facă o pensie specială aşa cum îi stă bine unui social democrat, semnând proiectul de lege năşit de PSD în Parlament.

A doua minciună este că preşedintele PMP, Eugen Tomac ar fi după gratii. O dezinformare ordinară „tovarăşi” care s-ar putea lăsa cu o plângere penală. Eugen Tomac ia în calcul să îl dea în judecată în acest sens pe preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu” a declarat preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ.

Acesta a mai precizat că PSD trebuie să se uite în ograda proprie când vine vorba de fapte de corupţie, prezentând în acest sens o listă care cuprinde nu mai puţin de 41 de membrii marcanţi ai PSD care au au avut sau au probleme cu justiţia. Pe respectiva listă se regăsesc nume precum Adrian Năstase, Radu Mazăre, Liviu Dragnea, Viorel Hrebenciuc, Ilie Sârbu sau Ecaterina Andronescu

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 aprilie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...