Actualitate, Politica

CLEMENT NEGRUŢ: Cred în nevinovăţia Elenei Udrea

Deputatul PMP de Alba, Clement Negruţ a făcut joi la Alba Iulia câteva declaraţii referitoare la situaţia în care se află fostul preşedinte al PMP, Elena Udrea care a fost şi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.
Menţionăm faptul că Elena Udrea este cercetată de procurorii DNA în două mari dosarede corupţie, Microsoft şi Gala Bute. Aceasta se află în arest la domiciliu după ce a fost în arest şase zile.
Clment Negruţ a declarat că a votat pentru urmărirea penală a fostului ministru al Turismului dar a votat împotriva arestării preventive a lui Elena Udrea.
În ce priveşte acuzaţiile ce i se aduc de oamenii legii, parlamentarul a declarat că până o instanţă nu se pronunţă crede în nevinovăţia oricărui om, inclusiv a Elenei Udrea.
„Eu cred în nevinovăţia oricărui om din ţara asta, atâta timp cât o instanţă nu se pronunţă. Mai mult decât atât cred ân nevinovăţia doamnei Elena Udrea, am avut ocazia, fiind colegi de partid, fiind colegi de bancă, să ascult de multe ori ceea ce îmi spunea vis-a vis de acuzaţile ce i se aduc. Şi eu atâta timp cât am ascultat o parte, eu îi dau dreptate domniei sale. Dar încă odată sunt subiectiv şi atâta timp cât o instanţă din ţara asta va spune că doamna Udrea este vinovată o să îmi spun clar punctul de vedere. Până atunci punctul 16 din Constituţie este valabil pentru toţi” a declarat Clement Negruţ.
Acesta a precizat că nu a mai vorbit cu Elena Udrea din momentul în care aceasta a fost arestată dar o să ia legătura cu ea în următoarele zile.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

19 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...